Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ο δικός μου Άγγελος

Μία μέρα μετά τα ΥΠΕΡΟΧΑ νέα ότι είμαι έγκυος, είχα την τύχη να παρακολουθήσω το famous allday seminar CROP (χιχι) του scrapsnpieces !!!!! Εκεί κέρδισα ένα δώρο το οποίο και θα με έβαζε στην απίστευτη δημιουργία των Άλμπουμ και Ευχολογίων!!!!!!Το δωράκι μου λοιπόν ήταν ένα Άλμπουμ ''Φτερά Αγγέλου'' για να το χρησιμοποιήσω και γω όπως επιθυμώ!!!Τελικά επέλεξα να το κάνω αλμπουμάκι αναμνήσεων (η πρώτη μας βόλτα, το πρώτο μας χαμογελάκι κ άλλα τέτοια πολλάαα) για τον μικρό μου μπόμπιρα!!!!!!
Πέρασε κάποιο διάστημα καθότι ήθελα να βεβαιωθώ ότι όλα θα πάνε καλά τον πρώτο καιρό, για να πω ότι θα ξεκινήσω να το φτιάχνω!!!! Ακόμη θέλει δουλίτσα το μέσα του καθώς θα γεμίζω τις σελίδες με τα μπομπιροκατορθώματα του!!!!
Σας το παρουσιάζω λοιπόν καθώς με αυτό συμμετέχω επίσης στο challenge Οκτωβρίου του αγαπητού μας blog και περιμένωτα δικά σας σχόλια και likeeeee!!!! :D :D


6 σχόλια:

  1. Είναι πολύ γλυκια ιδέα και πολύ όμορφη δημιουργία Ιωάννα !! Σύντομα θα γεμίσει με όμορφες και μοναδικές στιγμές οταν έρθει το μωράκι σου!! Με το καλό να δούμε και τις σελίδες του γεμάτες !! Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ Ελένη μου!!!!Όσο εμπνεύομαι από το νινί τόσο το γεμίζω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πανέμορφο το αλμουμάκι σου...με το καλό να το γεμίσεις φωτογραφίες και αναμνήσεις! ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι όμορφο!!! το αγγελούδι σου με το καλό να έρθει και να στολίσει το ήδη υπέροχο βιβλίο του! Μπράβο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δωράκι σου είναι Αμαλάκι μου!!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!

      Διαγραφή