Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Little Miss Sunshine


Θέλοντας να συμμετάσχω στο challenge του Μαίου του scraps n' pieces δημιούργησα ένα mini album για μια μικρούλα Sunshine!!!!! Θα μπορούσε να είναι το βιβλίο ευχών της αλλά έχει βαπτιστεί ήδη, οπότε της δωρίζω για να βάλει η μαμά της ότι ενθυμιο επιθυμεί για την μικρούλα της!!!!!

7 σχόλια:

  1. Ένα μοναδικό και υπέροχο δώρο για τη φίλη σου και την μικρούλα τους, μπράβο !! Πρωτότυπο εξώφυλλο και πολύ ωραία συνδιασμένα τα ζεστά χρώματα τς παλέτας μας με το γαλάζιο χαρτί...και ο ήλιος που κοιταζει την μικρή είναι γλυκύτατος !! Σε ευχαριστούμε για τη συμμέτοχή σου και θα τα πούμε και απο κοντά το Σάββατο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ελένη μου!!!
      Σας έχω συμπαθήσει όλες ήδη!!!
      Ραντεβού το Σαββάτο!!!!

      Διαγραφή
  2. Φανταστικό εξώφυλλο! Τρελάθηκα με το πως συνδύασες τόσα χρώματα! ...και πολύ γλυκιά κίνηση προς την φίλη σου και την κορούλα της! Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας αυτόν τον μήνα Ιωάννα! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Αλίκη!!!
      Ήταν έμπνευση της στιγμής, οπότε και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα!!!!
      Σε ευχαριστώ πολύ!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ γλυκό και vintage στυλ του εδωσες!. Θα ξετρελαθεί η μαμά! Ευχαριστούμε που επαιξες μαζί μας στο SnP!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα χρώματα!!! Λάτρεψα τον ήλιο σου, μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πληροφοριακά, ο ήλιος ο συγκεκριμένος χρησιμοποιήθηκε (σε τεράστιο μέγεθος βέβαια για τα κινηματογραφικά δεδομένα) στα πρώτα κινηματογραφικά φίλμ!!!!Αν έχετε δει ποτέ αρχικά φίλμ τύπου Σαρλώ αλλά από τα πρώτα του 1900, θα τον προσέξετε!!!Το αναφέρει άλλωστε και στο περσινό φίλμ HUGO που κέρδισε και Όσκαρ, αν το έχει δει καμμιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή