Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Επιστροφή στις όμορφες δημιουργίες

Έχω αναφέρει και πάλι ότι το φθινόπωρο είναι αγαπημένη εποχή για μένα. Επιστρέφουμε όλοι στη βάση μας,στο γλυκό μας σπιτάκι που λόγω καλοκαιριού και τάσεων ''φυγής''... το έχουμε αφήσει λίγο παραμελημένο να το πω,παραπονεμένο να το πω?Κάτι τέτοιο πάντως!!! Ε όπως και να το κάνουμε όλοι λίγο πολύ αργούμε να ενταχθούμε και πάλι στο κλίμα ''Επιστροφή στην πόλη''!!! Για μένα ένας εύκολος τρόπος είναι να το ρίξω στην δημιουργία, γιατί το καλοκαιρινό κλίμα διόλου δε βοηθάει στις κατασκευές και σε ότι έχει να κάνει με αυτό!!! Ναι η αλήθεια να λέγεται!!!! Όσο κρατάει το καλοκαίρι η μοναδική μου καλλιτεχνική ανησυχία είναι με ποιό τρόπο μπορώ να δημιουργήσω καλύτερα καλοκαιρινά γλυκάκια..χαχα!!!!
Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, για διακοπούλες, επισκεύθηκα και πάλι την όμορφη Ζάκυνθο!!! Αχ πόσο αγαπώ αυτό το νησί!!!!! Μας φιλοξένησαν και πάλι καλοί φίλοι, στο όμορφο OASIS BEACH BAR και ομολογώ ότι αν καθόμουν ξανά ΚΑΙ τις 7 ημέρες στην παραλία τους - παραδίπλα από τον πολύβουο Λαγανά - διόλου δεν θα με απασχολούσε!!!!!!!!!! Είπαμε λοιπόν μαζί με τον σύντροφό μου, να φτιάξω κάτι για τους καλούς φίλους το οποιό να ταιριάζει στο όλο στυλ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΘΑΛΑΣΣΑ-BEACH BAR!!!!! Τι άλλο λοιπόν από ένα όμορφο παντζούρι με την επέμβαση μου!! 
Ειδού λοιπόν η δημιουργία μου μόλις την έχω τελειώσει 
και να το τοποθετημένο δίπλα από το μπαράκι των παιδιών...




Θα επιστρεψω και με άλλες δημιουργίες παντζουριών, το μόνο σίγουρο!!!!Πολύ με ενθουσίασε και αρκεί να υπάρχει αρκετή φαντασία δημιουργούνται μοναδικές κατασκευές!!!!!!!!!



2 σχόλια:

  1. εμένα η αγαπημένη μου εποχή ειναι το καλοκαίρι :) φθιν-χειμώνας δεν μου αρέσουν...ωραία η δημιουργία σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν δελφινάκι που είσαι,σ αρέσει το καλοκαίρι περισσότερο!!! ;)
    Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή