Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Μεταλλικό κασπώ


Αγαπητοί μου φίλοι,

Το μεταλλικό μου ''κουβαδάκι'' όπως μ αρέσει να λέω χαιδευτικά, το παίδευα αρκετό καιρό στο μυαλό μου, για το πως θα ''παίξω'' μαζί του!! Και αυτό γιατί όπως θα έχετε καταλάβει απο την φωτογραφία του, έχει ανάγλυφες λωριδίτσες στο άνω μέρος του και εννοείτε ότι η χαρτοπετσέτα που θα έβαζα επάνω θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο να αφομιωθεί χωρίς να κάνει ζάρες και τέλος να σκιστεί!!!

Λέγοντας βέβαια χαρτοπετσέτα αξίζει να σας πω ότι έχω μεγάλη λατρεία και είμαι σίγουρη και σεις το ίδιο!!!!! Ατελείωτα σχέδια, σε πάρα πάρα πολλά θέματα δεν νομίζω να αφήνουν κανένα ασυγκίνητο!!!

Στο θέμα μας τώρα, αφού πέρασα ένα χέρι προσεκτικά όσο γινόταν gesso σε spray και αφού είχα τα μικρο-ατυχηματάκια μου σε άλλο αντικείμενο γιατί μου ''κρέμασε'' και φαινόντουσαν οι σταγόνες...τότε προχώρησα στο βάψιμό του με ακρυλικά χρώματα!!!

Αφήνω να στεγνώσει εντελώς, δεν βιαζόμαστε καλό είναι, για να είμαστε σίγουροι για το κάθε βήμα που κάνουμε ότι έχει επιτυχία!!!

Και τώρα έρχεται η μεγάλη ώρα!!!!!!

Σε μια κόλλα Α4 ψεκάζω κόλλα κοψίματος και ακουμπάω επάνω την χαρτοπετσέτα μου με την καλή επιφάνεια προς την κόλλα Α4. Με ένα ψαλιδάκι, εμένα με βοηθάει πολύ το ψαλιδάκι για τα νύχια λόγω της καμπύλης του, κόβω γύρω γύρω το σχέδιο μου έτσι ώστε να μείνει αυτό που θέλω να φαίνεται πάνω στο αντικείμενό μου στο τέλος!!!
Αυτή τη φορά θα ψεκάσω κόλλα spray στην μεριά της χαρτοπετσέτας και θα κολλήσω κατευθείαν επάνω στο κουβαδάκι μου!!!! Έχω πάντα ένα κομματάκι ύφασμα (ή και τα 2 άχρηστα φύλλα της χαρτοπετσέτας που αφαίρεσα, τυλιγμένα) για να πιέσω από μέσα προς τα έξω να αφομιωθεί όμορφα η χαρτοπετσέτα μου. Τέλος αφαιρώ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την Α4 και voila είναι έτοιμο!!!!!!!!

Εγώ πρόσθεσα και πατίνα στο τέλος, αλλά την επόμενη φορά θα βερνικώσω πρώτα και θα βάλω πατίνα στο τέλος (μου είπε κάποιο σοφό πουλάκι).

Ελπίζω να βοήθησα και να μην κούρασα!!!! Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο!!!!


ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ!!!

12 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιο το κασπω σου Ιωαννα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου Δήμητρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου... καλως σε βρισκω ... χαιρομαι να γνωριζω κι αλλους που αγαπανε το δελφινακι (ζωακι) ειναι πολυ χαριτωμενο πλασματακι!!!! καλες δημιουργιες σου ευχομαι
    καλωσορισες στο σπιτακι μου το οπιο ευχομαι να σου προσφερει ομορφες στιγμουλες
    ευχαριστω και για την εγγραφη ως αναγνωστρια και γω εγινα αναγνωστρια σου Kαλη αρχη στο ιστολογιο σου , είναι καινουριο ειδα, ευχαριστω που με βαλες στα φιλικα σας και γω θα σε βαλω
    Μου αρεσε πολύ το ονομα του μπλοκ Decorate your dreams

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Δελφινάκι μου κ από δω!!!
      Ναι ναι καινούργια είμαι κ όσο πάω μαθαίνω κ άλλα ευχάριστα κ όμορφα πράγματα!!Πόσο μάλλον να γνωρίζω νέους ανθρώπους που έχουν την ίδια τρέλα με εμένα, την δημιουργία!!!Θέλω να συμμετέχω κ εγώ σε πολλά απ αυτά που κάνετε αλλα ακόμη δε ξέρω πως!!Σιγά σιγά όμως είπαμε ε?χεχε
      ότι θες μπορείς να μου στέλνεις και μήνυμα, όπως σε βολέυει!!Σπάω το κεφάλι μου να βρω κατι δελφινίστικο να σου φτιάξω (πολύ θα ήθελα να συμμετείχα με μια φωτό αλλά δεν έχω συναντήσει πότε μου δελφίνι, που πολύ θα ήθελα)!!
      πολλά φιλιά κ σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!!

      Διαγραφή
  4. Γεια σου κι απο δω Ιωάννα μου!Καλως σε βρηκα στο σπιτακι σου κι ευχαριστω πολυ για την επισκεψη!!!Καλη επιτυχια στο blog σου αν και ειμαι σιγουρη γιατι η δουλεια σου απο οτι ειδα ειναι πολυ προσεγμενη!Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Εύα μου!!Τα τυρανάω πολύ μέσα στο μυαλό μου πρώτα μέχρι να τα φτιάξω!!χεχε.ΦΙΛΑΚΙΑ!!

      Διαγραφή
  5. καθε αρχη και δυσκολη και γω θυμαμαι δυσκολεουμουν στην αρχη του μπλοκ μου , ακομη μαθαινω...ακομη δυσκολευομαι καποτε..
    εγω δεν ειμαι μπλοκ δημιουργιας εννοωω δεν ασχολουμαι με δημιουγιες δικες μου εγω, απλα ετσι μου ρθε να κανω διαγωνισμο δημιουργιας
    σ ευχαριστω για τη καλη διαθεση να λαβεις μερος...εγω ειδα δελφινουι που κοντα..ουχου μου τα.... αυριο το σπιτουι μου (μπλοκ) εχει γενεθλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημιουργός είσαι και εσύ, με τον τρόπο σου!!!!!
      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ!!!
      :)))

      Διαγραφή
  6. σ ευχαριστω για ολα τα καλα λογια και τις ευχες
    ευχαριστώ καλή μου και γαι το μπανερ.. Δυστυχώς δεν ξέρω πως , και μένα μου το φτιαξαν :(
    ευχαριστώ που το πήρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα τα μάθουμε όλα, που θα πάει!!!χεχε!!
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πανεμορφα ολα.καλως σε βρηκα.φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή